reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Horalský vepřový řízek

Recept na výborný šťavnatý smažený řízek.


  • 4,3

    35×

    4,3 35
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 692 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Bábovka

4,7 1 667 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 746 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

27. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Lívance, palačinky a vafle: Snídaně, se kterými vám děti rády pomohou

26. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 735 hodnocení

Děti v kuchyni: Nezapomínejte na jejich bezpečnost

25. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 619 hodnocení

Obědy od pondělí do pátku: Rychlé recepty hotové do 30 minut

24. 3. 2020

Postup přípravy

Připravíme si těstíčko. Vejce rozšleháme a vmícháme mléko, hladkou mouku a strouhaný brambor.

Řízky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nakroutily. Maso osolíme a namáčíme v těstíčku. Horalské řízky smažíme zvolna dozlatova.

Při podávání posypeme horalské řízky strouhaným uzeným sýrem. Horalské vepřové řízky podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovou oblohou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Horalský vepřový řízek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.