Proč nenaplnit tradiční buchty třešněmi? Jsou stejně dobré.
1 špetka | sůl |
100 g | máslo |
3 ks | žloutek |
250 ml | mléko |
1 kostka | droždí |
70 g | cukr krupice |
1 balíček | vanilkový cukr |
1 lžička | citronová kůra |
500 g | polohrubá mouka |
na ozdobu | |
---|---|
cukr moučka | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy | |
náplň | |
třešně (višně) |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena