reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Honzíkovy české buchty

Celkový počet komentářů: 33
  • Jirka
    Jirka

    Komentář k receptu Honzíkovy české buchty

    1,5cm plát?

    20.07.2016 10:55:45

  • Kimmi
    Kimmi

    Komentář k receptu Honzíkovy české buchty

    Je to dobrý recept , je lehký a potom jsou z toho dobré buchty :)

    29.05.2016 16:43:19

  • Ana
    Ana

    Komentář k receptu Honzíkovy české buchty

    Dělala jsem podle receptu, je ok. jen v něm není sůl, kterou do kynutého těsta dávám, neuvědomila jsem si to a je to v těstě poznat.

    23.04.2016 21:57:59

  • Magda
    Magda

    Komentář k receptu Honzíkovy české buchty

    Můžete mi prosím poradit? Vše jsem udělala jak to tu stoji, při pečením krásně stouply ale jakmile jsem je vytáhla z trouby, tak úplně spadly a náplň místo,aby byla uprostřed, tak je naspodu. Mám delší problém s troubou, tak nevím, jestli je to troubou a nebo jsem něco ňeudělala špatně. Pořadí té mi prosím? Děkuji.

    12.01.2016 22:35:34

  • pampeliska67
    pampeliska67

    Tyhke buchty jsou opravdu výtečné já jako antitalent na kynuté těsta smekám krásně mi vykynulo ani sem s ním neměla tolik práce jako jindy.Moc děkuji

    08.01.2016 14:40:41

  • ivca
    ivca

    honzikovy ceske buchty

    Těsto je suprové,výborně se sním pracuje,nelepí se a tak to má být

    27.01.2015 17:02:27

  •  Gitka
    Gitka

    Honzikovo buchty

    dnes jsem je dělala fakt vyborny kdybych se stim hrala jako na zacatku urcite by jich bylo vic ale i tak42ks a fakt bomba i s praci doporucuji vsem

    22.09.2014 15:52:55

  • koalena
    koalena

    Komentář k receptu Honzíkovy české buchty

    mě jich vyšlo 74 :-) jsem zvyklá od babičky na menší, ale zato hodně :-D a hlavně když jsou menší buchty, tím se spotřebuje více náplně, a tím jsou lepší ;-) Neměla jsem hladkou mouku, takže jsem pěkně pomlela polohrubou v mlýnku na kafe (kupodivu to šlo) a mám to takový mišmaš, něco mezi hladkou a polohrubou. Ale vypadají, a voní mooooc dobře. Právě vytahuji z trouby. Mňam

    17.03.2014 14:34:10

  • martina
    martina

    Komentář k receptu Honzíkovy české buchty

    výborný recept, mooooc chválím, dělala jsem těsto v pekárně, dala jsem asi 300 polohrubé mouky a máslo napůl s olejem, nechala jsem kynout a asi 20 min do konce programu mi těsto začalo vytékat z formy, tak jsem dala dokynout do mísy, akorát mě zarazilo množstí 24ks, já jsem udělala 27 - pekáč a zapékací mísa, protože mi to nevyšlo, ale příště udělám klidně 40ks, mám je dost velké, ale fakt výborné !!!!!

    19.08.2013 15:37:10

  • Eimy
    Eimy

    Prave mi kyne testicko :) tak jsem na ne zvedava,na buchticky :)

    19.04.2013 22:09:58

  • janulinek22
    janulinek22

    Přítel po nich už dlouho touží, tak to jdu dnes vyzkoušet. Už jsem je dělala několikrát, ale tento recept se mi zdá být lepší, než ten předešly, tak jsem zvědavá. Odhaduji podle příspěvků, že bude super! Tak i držte palce.... :-)

    21.08.2012 12:02:41

  • Zdenka
    Zdenka

    Výtečné, dělala jsem je poprvé. Receptík si ukládám do své kuchařky a budu dělat častěji. Dělala jsem se švestkami. Příště zkusím tvaroh, ten naše rodina miluje.

    12.05.2012 17:39:29

  • sjuzn1
    sjuzn1

    nestihly ani vychladnout.. skvělé..

    14.03.2012 05:41:01

  • Filipes
    Filipes

    Tak tento recept si zapisuji..buchty byly vynikající :)))

    13.02.2012 20:52:01

  • Dan3a
    Dan3a

    Mám nechat buchty po zabalení ještě chvilku kynout,nebo je můžu rovnou dát péct?

    24.02.2011 13:39:39

  • janapenazova
    janapenazova

    buchtičky :D

    Zdravím, děkuji za recept :-) Také jsem nevděla nejdříve na jaké stupně to dopékat,ale chodila jsem se k tomu koukat a výsledek je parádní :-) Akorát mi to moc nevyšlo na jeden velký plech, tak jsem to tam musela vmáčknout a to byla asi ta chyba. Buchty při pečení zvětšují svůj objem,tímpádem se na sebe mačkaly a u některých buchet vylezl tvaroh. Ale to nevadí snad budou dobře chutnat :-) Tak dobrou chut už jdu na ně :-P

    24.02.2011 10:03:06

  • Ladkas
    Ladkas

    tak jsem poprvé pekla buchty. Právě jsem je vytáhla z trouby a vypadají velmi dobře. Nakonec jich mám 18, asi sem je dělala moc velké :-D Doufám, že budou chutnat tak dobře, jak vypadají. Vám písnu jak chutnalo.

    10.10.2010 14:20:07

  • barbonex
    barbonex

    Fakt dobré

    Místo másla jsem dal olej a brambory vůbec, jelikož u nás se sní vše co se týče buchet okamžitě. Mouku půl na půl hladkou a polohrubou. Děkuji že si někdo vzpoměl jak to dělávali naše maminky. Fakt dobré.

    01.08.2010 07:06:29

  • renata.k
    renata.k

    Velké množství buchet! + vláčnost

    Uváděné množství surovin je na opravdu velké množství buchet (cca 50) - pozor na to.
    K receptu - na můj vkus je těsto málo sladké, chtělo by přidat cukru. Také mi buchty nepřipadají příliš vláčné, spíš sušší - možná nebude od věci, jak tu kdosi psal: dávat olej místo másla / rozstrouhané brambory do těsta / možná i tu mouku půl na půl hladkou a polohrubou.

    06.06.2010 22:54:51

    • Lefinka
      Lefinka

      moc buchet?

      já jsem z daného množství udělala 24 ks buchet asi jste dělala pidi buchtičky,toto je originální recept starý cca 70 let,možná dřív cukr víc sladil a máslo bylo opravdu máslo.

      07.08.2010 10:38:53

  • Petr
    Petr

    Zdravim...uplne se me sbihaji sliny,lae mam dotaz...jak ty buchtu balite....tedy presneji jak je pokladate na pekac....tim zabalenim-zmacknutym dolu????a az jsou vsechny vedle sebe tak teprv pomastit a nebo celou nez ji dam na pekac...a jeste jak asi velky platek-kostka by mela byt na jednu buchtu.....ne cely plato...ale jen jednu....mozna se ptam hloupe....ale jsem jen chlap no...:)pak se pise prvnich deset minut na 200 a pak dopekame....to je mysleno taky na 200????dekuju moc....
    Petr

    28.02.2010 02:50:50

    • buchticka
      buchticka

      Buchty pokládáte do vymazaného pekáčku spojem dolů. Máslo si rozpustíte (asi tak dvou cm plátek z kostky másla), a pokládáte do řady a vždy po ukončení řádku mašlovačkou přetřete buchty máslem z pekáčku. Tak postupujete až máte pekáček zaplěný. Dopékáte po prvních 10-ti minutách asi na 180°C. Přeji dobrou cuť!!!

      28.02.2010 14:20:19

    • Lefinka
      Lefinka

      Vyzkoušel jste?

      Zdravím,jen jsem se chtěla zeptat jestli jste už vytvořil buchty?A jak chutnaly?

      01.06.2010 15:22:06

  • paula13
    paula13

    Vynikající a povedly se mi hned na první pokus.Celá moje rodina po nich olízla.

    23.02.2010 18:56:11

  • dalibor
    dalibor

    Výborné buchty jako od babičky děkuji za recept

    14.02.2010 14:20:42

  • veerac
    veerac

    Já dávám do těsta máslo, ale na vymazávání pekáče a kolem buchet olej.

    12.02.2010 12:18:03

  • buchticka
    buchticka

    Já dávám místo másla olej. Na toto množství asi 1,5dl a nemají chybu. Déle vydrží vláčné, jelikož olej nám při vychladnutí neztuhne. Mouku dávám půl na půl hladkou a polohrubou. Vyzkoušejte!

    09.02.2010 09:50:24

    • Lefinka
      Lefinka

      My nemusíme dávat brambory,protože u nás buchty vůbec nevydrží:-)

      31.01.2010 09:38:00

    • Lefinka
      Lefinka

      Právě jsem zkusila svůj recept na vaši radu s olejem,těsto bylo fantastické,ale ve výsledku bych se vrátila k máslu,je trochu sušší ale olej se mi zdá v buchtách poněkud těžký,ale proti gustu....

      08.10.2010 22:04:00

  • ivannka
    ivannka

    my také pečeme buchty a milujeme je,a do těsta přidáme 2 vařené strouhané brambory.Těsto je pak vláčnější a dýl upečené vydrží. také po vytažení z trouby potíráme ještě horké rozpuštěným máslem.líp se od sebe oddělují a jsou chutnější

    26.01.2010 19:16:36

Nalezeno receptů: 33

Přidat příspěvek k receptu Honzíkovy české buchty

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.