reklama
hledat uživatel
       

Holoubky

Zapékaná směs mletého masa a rýže.


  • 3,6

    17×

    3,5 17
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 527 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat?

21. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Postup přípravy

Do hlubšího pekáče nebo zapékací mísy dáme mleté maso a osolíme. Použijeme raději vepřové nebo míchané, hovězí maso je víc suché. Přidáme uvařenou rýži, rajské protlaky, kečup a bílé kysané zelí, ale může být i červené.

Vše zamícháme dohromady, rozprostřeme a dáme zapéct do trouby na 200st asi tak 20-30min.

Jako přílohu podáváme chléb, ale použít můžeme i brambory.

Dobrou chuť!

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Holoubky

    Celkový počet komentářů: 11
    • Eliška Havelková
      Eliška Havelková

      Tak to ale musí být z holubího masa, ne?

      11.06.2018 09:40:28

    • sikulka
      sikulka

      Komentář k receptu Holoubky

      Holoubky, holubky, golubce či jinak nazvané skvělé zámotky ze zelných listů máme moc rádi, je to pro mě sváteční jídlo, dělávali jsme je na vánoce. Ale tohle jídlo se mi líbí, ať se jmenuje, jak se jmenuje. Určitě ho vyzkouším, kysané zelí milujeme a v této kombinaci jsem to ještě nejedla.Díky za recept.

      10.06.2018 01:33:11


    • Renata
      Renata

      Děkuji za komentáře,nazvala jsem si toto jídlo holoubky,vím,že se dělaj drobet jinak,ale tohle je pro busy maminy,jako jsem já,nemám čas se babrat s listama,tohle je rychlý a dobrý,komu to nechutná,nemusí si to vařit a nemusí psát tak hrubý až urážlivý komentáře.

      05.11.2013 15:27:32

    • Lenka Orysenko
      Lenka Orysenko

      Co je tohle proboha za holubky? Holubky dělám často a máme je rádi,ale směs z mletého masa se zabalí do zelných listů a dá se péct nebo se mohou smažit na pánvi!!!

      04.11.2013 11:21:05

    • Václav Anděl
      Václav Anděl

      holubky - holubci

      My je děláme trochu jinak.Suroviny jsou stejně upravené.V konečné fázi balíme těsto
      do zelného listu,který nejprve spaříme horkou vodou.Pak je stejně zapékamé.

      07.02.2013 18:44:12

    • klaun
      klaun

      Holoubky????????????????


      Prosím, prosím a nedostanu z toho řídkej případ s hustým běháním?
      Tedy autora bych navrhnul na nobelovku, tam taky ocení kdejakou zhovadilost.

      03.03.2012 11:23:54

    • hegedys
      hegedys

      malié vylepšení

      Pekáč bych vymazal olejem a pak vysipal strouhankou.Vznikla by krásná krusta

      29.03.2010 22:27:14


    Nalezeno receptů: 11
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Holoubky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.