Hodolanská omáčka

20 min | omáčka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 39172x
Velmi chutný recept na omáčku.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme bobkový list.

Než brambory změknou nalijeme do hrnce smetanu a přidáme nakrájenou uzeninu. Necháme vařit než budou brambory úplně hotové a potom zahustíme jíškou.

Hodolanskou omáčku podáváme s čerstvým chlebem.

ROZA25 autor receptu:

Hodolanská omáčka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hodolanská omáčka

Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Hodolanská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept