reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Hluchec 2

Tento recept mám od babičky. Základ je téměř stejný, jen používám jiné koření jako v jiném zde uvedeném receptu.


  • 3,3

    74×

    3,2 74
  • 1 h 30 min

Ingredience

na potření

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Inspirace na víkend: Recept na italské tiramisu krok za krokem

24. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Halloweenská párty ve stylu: Dokonalý dýňový dort krok za krokem

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Budete je milovat! TOP 5 receptů na dýňové koláče nejen na víkend

23. 10. 2020

Postup přípravy

Z mléka, mouky, droždí a vejce uděláme těsto a necháme vykynout.

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme najemno. Salám nebo uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Do vykynutého těsta přidáme nastrouhané brambory, prášek do pečiva, salám, koření jako na klasický bramborák - česnek, sůl, pepř, majoránku a necháme znovu vykynout.

Těsto na hluchec rozprostřeme do vymazaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě. Během pečení jej potíráme máslem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hluchec 2

    Celkový počet komentářů: 2

    • katse
      katse

      bramborový koláč

      Dělávala ho moje tchýně. Zachutnal mi, tak ho taky dělám a všem chutná. Já také droždí do brambor rozdrobím,nemusí kynout, dobré je i sušené droždí.

      28.11.2011 12:46:27

    • Dany
      Dany

      Dělám ho taky, pokud nejsou brambory tak drahé jako teď. Droždí do brambor rozdrobím, není třeba nechávat kynout. Je to lepší než sladký koláč. Dana

      24.04.2007 18:32:25


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Hluchec 2

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.