Hlíva ústřičná s česnekem a zázvorem

10 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 9502x
Rychlý a snadný recept na směs z hlívy ústřičné, kterou podáváme jako chuťovku. Nejlépe chutná na topince.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Hlívu ústřičnou očistíme a nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a se zázvorem nasekáme nadrobno.

Hlívu osmažíme na oleji s máslem. Osmaženou hlívu posypeme česnekem se zázvorem a čerstvě mletým pepřem společně prosmažíme další 2 - 3 minuty.

Hlívu ústřičnou s česnekem a zázvorem podáváme na topince nebo s čerstvým pečivem.

Samman autor receptu:

Hlíva ústřičná s česnekem a zázvorem

Počet přidaných receptů: 929

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hlíva ústřičná s česnekem a zázvorem

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Hlíva ústřičná s česnekem a zázvorem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept