reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hlávkový salát s jitrocelem

Recept na zeleninový salát s bylinkami.


  • 4,2

    4,2 5
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Salát dobře omyjeme, jitrocel přelijeme na cedníku vroucí vodou. Salát natrháme nebo nakrájíme nadrobno, oloupanou cibuli a jitrocel jemně nasekáme.

Vše promícháme s křenem, smetanou, podle chuti osolíme, pokapeme citronovou šťávou, dochutíme drcenými sušenými bylinkami.

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Uvařené vajíčko si nakrájíme na drobné kostičky.

Povrch salátu posypeme vajíčkem, krátce vychladíme a podáváme s tmavým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hlávkový salát s jitrocelem

    Celkový počet komentářů: 1

    • ZaS
      ZaS

      Vynikající salát

      ... jen jsem trochu upravil poměry: tři velké listy salátu, tři stonky saturejky, 15 lístků jitrocele a čtyři vajíčka. Místo smetany jsem z nouze použil dressing.

      22.07.2013 21:26:54

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hlávkový salát s jitrocelem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.