reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hermelínové jednohubky

Jemně kořeněné slepované jednohubky můžete připravit pro návštěvu nebo jen tak k večernímu posezení u televize. Doporučuji použít hodně zralý hermelín.


  • 3,0

    301×

    3 301
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Máslo necháme změknout.

Hermelín vybalíme z obalu a na vhodném podkladu jej rozmáčkáme vidličkou. Rozmačkaný hermelín vložíme do větší mísy, přidáme máslo, koření a smetanu. Vše utřeme nebo ušleháme.

Chléb zbavíme kůrky. Pokud máme vykrajovátka, vykrojíme z něj kolečka. Jinak můžeme chléb nakrájet na malé trojúhelníčky.

Připravený chléb namažeme krémem a slepíme s druhým kouskem chleba.

Jednohubky zdobíme petrželkou, sterilovanou paprikou, plátky oliv nebo je můžeme posypat hrubě sekanými vlašskými ořechy.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hermelínové jednohubky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.