reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hermelínová pomazánka

Na jednohubky, chlebíčky i jen tak na chleba. Recept na výbornou hermelínovou pomazánku, která se hodí pro každou příležitost.


  • 3,0

    816×

    3 816
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Cibuli s celerem očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.

Máslo s hořčicí utřeme do pěny. Vnitřek hermelínu nahrubo nakrájíme, smícháme s kmínem, mletou sladkou paprikou, pepřem a hořčicovým máslem. Nakonec do hermelínové pomazánky vmícháme cibulku s celerem. Podle chuti dosolíme, můžeme přidat i na jemno nasekané čerstvé bylinky.

Hermelínovou pomazánku podáváme s pečivem, hodí se i k přípravě chlebíčků a jednohubek.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka: Na fotografii je pomazánka bez mleté papriky, lze připravit i tuto variantu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hermelínová pomazánka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Sáhib
      Sáhib

      Tak tahle hermelínovka chce asi třetinu hořčice, polovinu másla a dvojnásobek hermelínu...

      02.04.2006 09:03:13

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hermelínová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.