reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hermelínová pomazánka s vejcem

Výborná příloha k bílému vínu.


  • 4,4

    34×

    4,4 34
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hermelíny rozdrtíme vidličkou. Vajíčka uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Vejce nastrouháme na hrubém struhadle.

Hermelín s vejcem promícháme a přidáme změklé máslo a utřený, prosolený česnek.

Pomazánku dáme na hodinku do ledničky proležet a podáváme na bílém nebo tmavém pečivu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hermelínová pomazánka s vejcem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.