reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hermelín s pomerančem a banánem

Zajímavá kombinace ovoce a hermelínu vytvoří jedinečný chuťový zážitek v podobě předkrmu.


  • 3,0

    113×

    2,9 113
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Den předem dáme hermelín do chladničky, aby byl pořádně vychlazený. Dále budeme potřebovat plátky z pomeranče, takže si jej oloupeme a připravíme plátky. Také banány oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Vychlazené hermelíny obalíme v trojobalu a ještě jednou ve vejci a strouhance, aby nám nevytekl. Přebytečnou strouhanku lehce oklepeme. Zprudka osmažíme na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova.

Kostičky banánu přidáme na pánev a krátce prohřejeme. Do trouby dáme nahřát dva talíře. Na ně pak rozložíme kostičky banánu, navrch položíme na každý talíř dva plátky hermelínu. Na každý hermelín přidáme kolečko pomeranče a do jejichž středů dáme kopečem brusinek.

Hotový pokrm podáváme s toastem nebo vekou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hermelín s pomerančem a banánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.