reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hermelín plněný česnekovou náplní

Výborný předkrm. Hermelín znovu naplněný pikantní česnekovou náplní.


  • 4,8

    14×

    4,7 14

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejprve rozkrojíme hermelín vodorovně na polovinu (dvě kolečka) a ostrou lžící jej vydlabeme.

K vydlabanému obsahu hermelínu přidáme do misky dva trojúhelníčky taveného sýra bez příchuti, utřený česnek, nadrobno nakrájenou kapii a podle chuti mírně osolíme a opepříme. Celou náplň pořádně rozmícháme, až nám vznikne homogenní směs. Tu opět naplníme do vydlabaného hermelínu.

Hermelín plněný česnekovou náplní necháme alespoň 6 hodin uležet v lednici, česneková chuť se zjemní a proleze celý sýr.

Hermelín plněný česnekovou náplní nedoporučuji na noc nebo pro romantické večery, česnek je opravdu silně cítit.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hermelín plněný česnekovou náplní

    Celkový počet komentářů: 3
    • Marie
      Marie

      plněný HERMELÍN

      Super recept. Dělám je jič mnoho let a vždy chutnají. Někdy místo papriky dávám vlašské ořechy a je to také bašta. :-)

      03.11.2012 10:54:50

    • Marie
      Marie

      plněný HERMELÍN

      Super recept. Dělám je jič mnoho let a vždy chutnají. Někdy místo papriky dávám vlašské ořechy a je to také bašta. :-)

      03.11.2012 10:54:26


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Hermelín plněný česnekovou náplní

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.