reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hermelín plněný bylinkami a česnekem

Recept na plněný hermelín, který osloví.


  • 4,3

    4,3 6
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Hermelín podélně rozřízneme a vydlabeme měkký vnitřek.

Vnitřek hermelínu promícháme s majonézou, dochutíme solí, česnekem, pepřem, lze přidat i bylinky, máme - li některé po ruce. Následně do směsi přidáme na jemno nakrájenou chilli papričku. Lískové ořechy a pistáciové ořechy nasekáme nadrobno a přidáme do směsi.

Bylinkovou směsí plníme vydlabané hermelíny. Vždy dáme dvě poloviny dohromady. Hermelín plněný bylinkami a česnekem necháme chvíli odležet.

Hermelín plněný bylinkami a česnekem ozdobíme podle vlastní představivosti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hermelín plněný bylinkami a česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.