reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Haše z hovězího masa

Recept na přípravu haše z mletého hovězího masa a slaniny.


  • 4,5

    35×

    4,5 35
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Libové mleté hovězí maso osolíme, opepříme, ochutíme sardelovou pastou a za stálého míchání opečeme na oleji. Podlijeme vínem a zakryté podusíme doměkka.

Starší housku nakrájíme na plátky a na 20 minut namočíme do mléka. Potom ji vymačkáme a umeleme spolu s tepelně upraveným hovězím masem. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. Slaninu nakrájíme na proužky nebo kostičky. Petrželovou nať jemně nasekáme.

Na másle zpěníme cibuli, přidáme slaninu a orestujeme. Potom vmícháme umleté maso s houskou, syrové žloutky a ochutíme chilli kořením. Směs podlijeme malým množstvím vývaru a krátce podusíme. Nakonec vmícháme hrst nasekané petrželky.

Hovězí haše se slaninou podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Haše z hovězího masa

    Celkový počet komentářů: 1

    • Fanda Quentin
      Fanda Quentin

      Na hase jsem poprve narazil v nasem eurestu. Jidlo me zaujalo a ptal jsem kuchare na recept. Zapomnel jsem ho a dneska jsem si nasel na tomto serveru a musim, ze nam moc chutnalo.

      21.01.2015 22:09:50

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Haše z hovězího masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.