Plátek masa potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické slaniny, tvarůžkovými kroužky, posypeme nakrájenou cibulí a česnekem a přehneme plátek masa s náplní jen napůl přes sebe, tedy nerolujeme a plátek jen mírně stlačíme rukou. Osolíme a opepříme a ještě posypeme moukou se sladkou paprikou opatrně z obou stran.
Přendáme závitky na horký olej a smažíme asi 5 minut zprudka. Já používám na smažení litinový pekáč s vyšší stěnou, vejdou se mi 2 kousky. Maso se krásně zatáhne a můžeme je obracečkami krásně obrátit na druhou stranu, proto nemusíme používat párátka ani jehly na sepnutí syrového masa. Přiklopíme poklicí a necháme dalších 5 minut, ale ztáhneme plotýnku na slabší výkon.
V této chvíli probíhá proces dušení a vytéká zároveň přebytek tuku a tvarůžek do pekáče. Tím se vytvoří žádoucí omáčka, není jí mnoho, ale zato je výborná. S trochou mouky z masa se spojí a hodí se na výbornou jednoduchou přílohu a to na vařené brambory. Pokličku sejmeme a pokud mají závitky zlatou barvu, jsou jedlé. Necháváme je pak ještě dojít s pokličkou bez zapnuté plotýnky.
Hančina prsa servírujeme šikmo nakrájené s vařenými brambory a podáváme se zeleninovou oblohou.