reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Hamburger

Celkový počet komentářů: 32
  • jirka
    jirka

    Komentář k receptu Hamburger

    Tento recept bych nenazíval hamburger,ale karbanátek v housce,ale jinak ucháející,jen ta fotka je hrůza.

    28.11.2017 09:06:16

  • Micky
    Micky

    Komentář k receptu Hamburger

    uděláme tradičním českým způsobem karbanatek podle vlastní fantazie, osmažíme třeba i na oleji a vložíme ho do housky, zakápneme kečupem a majonézou a můžeme podávat (kdysi po česku se to vkládalo mezi chleby) .... nechápu že takový recept se vůbec vyvěšuje na internet, když si chce někdo doma todle udělat, nepotřebuje recept !!!! A tak se prasí tradiční kuchyně, ještě s nálepkou nejlepší recept!!!!!

    30.09.2014 11:46:17

  • bad
    bad

    Komentář k receptu Hamburger

    ss

    23.07.2014 11:29:33

  • miramikulasek
    miramikulasek

    americka kuchyne???

    ...a nebo jen cesky vymysl?

    12.07.2014 07:23:14

  • honza-dc
    honza-dc

    Komentář k receptu Hamburger

    Ale počkej? Zapoměl jsi na okurku

    09.03.2014 22:52:04

  • ja...
    ja...

    Komentář k receptu Hamburger

    Nevim co tohle je, ale hamburger rozhodne ne... A nejlepsi recept???? Co co co? Sranda ne?

    09.03.2014 15:40:05

  • ANONIM
    ANONIM

    Dala bych si hamburger,ale tento vypadá jako no..... Nedá se to popsat,ale teď mě z toho obrázku přešla chuť. Bez urážky,ale asi bych ho udělala v hezčím provedením. :D

    01.02.2014 18:20:54

  • Dominik
    Dominik

    Ve správném hamburgeru opravdu nemá vejce co dělat. To je jen typicky česká domněnka, že čím víc ingrediencí se do jídla nacpe, tím bude lepší

    14.06.2012 15:02:12

  • Josef
    Josef

    jde o jídlo, ne?

    Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

    09.07.2011 17:34:54

  • Josef
    Josef

    jde o jídlo, ne?

    Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

    09.07.2011 17:34:52

  • Josef
    Josef

    jde o jídlo, ne?

    Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

    09.07.2011 17:34:49

  • The_Pixie
    The_Pixie

    Mňami, povedlo se, takže fastfood i doma...... Kam se sere MC Donald´s

    08.05.2011 10:53:03

  • Dejv
    Dejv

    JaraZ: nevidím problém ve vejci v hamburgeru, sever věnovaný výhraně výrobě této pochutiny v něm také problém nevidí. Naopak, je to jeho součást receptu z víceméně praktických důvodů.

    25.04.2011 10:45:54

  • saida
    saida

    délá karbanátek

    22.03.2011 17:35:09

  • Jiří
    Jiří

    Vyzkouším ale použiju raději hovězí!

    14.12.2010 05:01:00

  • JaraZ
    JaraZ

    Do hamburgeru žádné vejce nepatří, to není hamburger!!

    21.08.2010 14:18:44

  • To jsou věci
    To jsou věci

    Pánové a dámy, uvedený recept je ukradený z časopisu Blesk, z přílohy o vaření. Recept je pana Pohlreicha. Takže paní autorku pokládám za ubohou plagiátorku.

    04.06.2010 16:33:20

  • Oclock
    Oclock

    Děláte si prdel, tohle je nejlepší recept na portále o vaření? Co to je tady za ubožáky

    04.05.2010 23:10:52

    • Petr Král
      Petr Král

      Vaše volba

      Vážený pane rinovak - nejlepší recept si uživatelé vybírají sami svým hodnocením. Pokud chcete výsledky změnit, nezbývá než přispět svým receptem a svým hodnocením.

      07.05.2010 15:50:13

  • Hana
    Hana

    radsi neco dietnejsiho

    30.04.2010 09:42:05

  • Jirka
    Jirka

    Už teď mam na něj chut. Večer jdu do toho!

    30.04.2010 09:41:08

  • charrid
    charrid

    Jen 100% hovězí...

    Vepřové maso v americkém hamburgeru? Nikdy!!

    15.04.2010 12:21:07

Nalezeno receptů: 32

Přidat příspěvek k receptu Hamburger

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.