reklama
hledat uživatel
       

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Hamburger

Hamburger

Recept na hamburger s karamelizovanou cibulkou.


  • 4,3

    299×

    4,2 299
  • 30 min

  • 15×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme a nasekáme. Česnek, jednu cibulku a vejce vmícháme do masa. Přidáme sůl a pepř podle chuti. Vypracujeme a tvarujeme do tvaru hamburgerů. Hamburgery po obou stranách opékáme na rozehřáté pánvi.

Druhou cibuli zvolna smažíme na másle. Zastříkneme octem a asi v půlce smažení přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme slivovici a dochutíme pepřem a solí.

Hamburger podáváme v bulce na hamburgery s majonézou, kečupem, salátem a připravenou zkaramelizovanou cibulkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hamburger

    Celkový počet komentářů: 32
    • Dominik
      Dominik

      Ve správném hamburgeru opravdu nemá vejce co dělat. To je jen typicky česká domněnka, že čím víc ingrediencí se do jídla nacpe, tím bude lepší

      14.06.2012 15:02:12

    • Josef
      Josef

      jde o jídlo, ne?

      Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

      09.07.2011 17:34:54

    • Josef
      Josef

      jde o jídlo, ne?

      Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

      09.07.2011 17:34:52


    • Josef
      Josef

      jde o jídlo, ne?

      Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

      09.07.2011 17:34:49

    • charrid
      charrid

      Jen 100% hovězí...

      Vepřové maso v americkém hamburgeru? Nikdy!!

      15.04.2010 12:21:07


    Nalezeno receptů: 32

    Přidat příspěvek k receptu Hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.