reklama
hledat uživatel
       

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Hamburger

Hamburger

Recept na hamburger s karamelizovanou cibulkou.


  • 4,3

    299×

    4,2 299
  • 30 min

  • 15×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme a nasekáme. Česnek, jednu cibulku a vejce vmícháme do masa. Přidáme sůl a pepř podle chuti. Vypracujeme a tvarujeme do tvaru hamburgerů. Hamburgery po obou stranách opékáme na rozehřáté pánvi.

Druhou cibuli zvolna smažíme na másle. Zastříkneme octem a asi v půlce smažení přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme slivovici a dochutíme pepřem a solí.

Hamburger podáváme v bulce na hamburgery s majonézou, kečupem, salátem a připravenou zkaramelizovanou cibulkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hamburger

    Celkový počet komentářů: 32
    • Dominik
      Dominik

      Ve správném hamburgeru opravdu nemá vejce co dělat. To je jen typicky česká domněnka, že čím víc ingrediencí se do jídla nacpe, tím bude lepší

      14.06.2012 15:02:12

    • Josef
      Josef

      jde o jídlo, ne?

      Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

      09.07.2011 17:34:54

    • Josef
      Josef

      jde o jídlo, ne?

      Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

      09.07.2011 17:34:52


    • Josef
      Josef

      jde o jídlo, ne?

      Já jsem rád za každý recept, který kdo podá a není z polotovarů,masoxů,nebo směsí plných emulgátorů. Je přeci jedno, jestli se recept s něcím shoduje více či méně. Zkuste to a ochutnejte.Každé jídlo má řadu způsobů, jak lze je udělat a někdy byste pod stejným názvem totéž jídlo nehledali.Třeba boršč je asi na 50 způsobů,stroganov znám asi na 5 a každý jiný. Jestli dá někdo vejce, dělá to pro soudržnost, je to otázka použitého masa. Já to dělám ze svíčkových špiček a k tomu přidáme maličko pojiva vepřového, nebo to vejce a je to skvělé. Naši kuchaři v restauraci co máme jej dělají každý jinak a v tom je to kouzlo toho, že to není polotovar,ne? Mějte k sobě lidi pochopení, jde o jídlo, ne politiku.

      09.07.2011 17:34:49

    • charrid
      charrid

      Jen 100% hovězí...

      Vepřové maso v americkém hamburgeru? Nikdy!!

      15.04.2010 12:21:07


    Nalezeno receptů: 32

    Přidat příspěvek k receptu Hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.