reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

V tlakovém hrnci rozpustíme lžící sádla, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Vepřové maso (kýtu) nakrájíme na větší kostky a potom přidáme k cibuli. Uzavřeme na chvíli poklicí od tlakového hrnce, aby maso pustilo šťávu.

Poté maso osolíme, posypeme gulášovým kořením, přidáme na kostičky nakrájené rajče a papriku. Podlijeme vodou a opět uzavřeme poklicí a necháme chvíli podusit.
Po chvilce podušení zalijeme vodou podle potřeby a necháme v tlakovém hrnci povařit, až maso změkne. Guláš z vepřového masa ochutíme masoxem a zahustíme buď moukou rozmíchanou ve vodě nebo smetanou. Vše ochutíme podle potřeby.

Guláš z vepřového masa podáváme s knedlíkem či chlebem.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Guláš z vepřového masa

Celkový počet komentářů: 2
  • Rozarka
    Rozarka

    Komentář k receptu Guláš z vepřového masa

    Masox jsem teda nepřídala, ale přidala jsem česnek, jak psala p. Lucie a super guláš...zahustila jsem chlebem a smetanou s trochou mouky...

    13.03.2014 12:27:13

  • Lucie
    Lucie

    Já osobně bych do guláše dala ještě česnek, majoránku a trošičku feferonky :o)))

    09.11.2011 08:11:27

Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Guláš z vepřového masa