Guláš z uzeného kolena

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1140x
Jednoduchý guláš z minima surovin.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata i papriky zbavíme jádřinců. V hrnci osmahneme na oleji nadrobno nakrájené dvě menší cibule. Přidáme na kousky pokrájené maso z uzeného kolene, 2dcl vody, masox a 15 minut dusíme pod pokličkou.

Potom přidáme pokrájená odjádřincovaná rajčata, papriky pokrájené na tenké nudličky, koření, sůl a dusíme do změknutí.

Na závěr vše zaprášíme polohrubou moukou a ještě 5 minut podusíme. Nyní už jen ochutnáme, dosolíme. Guláš z uzeného kolena podáváme například s bramborovým nebo chlupatým knedlíkem.

DROBEK autor receptu:

Guláš z uzeného kolena

Počet přidaných receptů: 77

Ingredience

na porce
Vaše cena 2699 běžně 5000 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Guláš z uzeného kolena

Recept se nachází v 47 kuchařkách
Moje oblíbené pochoutky a speciality
KDI
VARENIE 8355 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Guláš z uzeného kolena

Přidat příspěvek k receptu Guláš z uzeného kolena
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept