reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Guláš z patizonů

Maso, patizony a brambory, to je guláš z jednoho hrnce, ke kterému stačí houska.


  • 4,4

    13×

    4,3 13
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na sádle zpěníme na drobné kostičky pokrájenou cibuli, přidáme pokrájené vepřové maso, osolíme a hustě poprášíme paprikou. Podlijeme vývarem z masoxu a maso dusíme.

K masu přidáme malé napříč rozkrojené patizony, trochu citronové kůry, na kostky nakrájené syrové brambory, přidáme špetku pálivé papriky a spolu dodusíme doměkka. Guláš z patizonů zaprášíme moukou, povaříme a můžeme podávat.

Guláš z patizonů podáváme s houskou a kyselou okurkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Guláš z patizonů

    Celkový počet komentářů: 5
    • Kubrt
      Kubrt

      Komentář k receptu Guláš z patizonů

      Guláš moc dobrý. Přidala jsem česnek a chilli. Mám ráda pikantní. Zahustila jsem chlebem.

      09.09.2014 22:48:53

    • Ladaniola
      Ladaniola

      Místo prasátka jsem dala do guláše obyčejné tofu, které do se be nasálo výbornou chuť a místo sádla slunečnicový olej. Přidala majoránku a pepř. Výborné =)

      02.10.2012 14:12:15

      • fandazhor
        fandazhor

        Proboha...a taky tomu říkáte guláš? Víte, co guláš vlastně je?

        10.09.2014 10:35:57


    • tertom
      tertom

      Gulášek dobrý, jen jsem přidala víc klasických gulášových ingrediencí - rajský protlak - lžíci, česnek, majoránku, pepř a naopak nepoužila celý masox. Takto pak s chlebem vynikající.

      27.09.2011 13:26:51

    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Guláš z patizonů

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.