reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Guláš z hovězího srdce

I guláše z vnitřností patří mezi oblíbené české pochoutky. Tento nejlépe chutná s rýží.


  • 3,5

    103×

    3,5 103
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme a nakrájíme na pokud možno stejné kostičky.

Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme a za stálého míchání krátce opečeme. Osolíme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka.

Potom zasypeme strouhaným chlebem, přidáme prolisovaný česnek a dusíme do měkka. Přidáme majoránku, rajský protlak a ještě několik minut podusíme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Guláš z hovězího srdce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.