Guláš s liškama

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1602x
Vepřový guláš s orestovanými houbami.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do většího rendlíku na sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem a posypeme červenou paprikou. Promícháme a ještě chvilku restujeme. Zalijeme vodou, přidáme 2 kostky maggi (šťáva k vepřovému masu) a dusíme až se šťáva vydusí na polovinu a maso je měkké.

Na jinou pánev dáme máslo, očištěné lišky a pomalu restujeme. V trošce vody rozmícháme mouku a přilijeme k masu. Orestované houby přidáme k masu spolu s nasekaným koprem a ještě chvíli na mírném ohni vaříme.

Guláš s liškama podáváme s knedlíkem

autor receptu:

Guláš s liškama

Počet přidaných receptů: 73

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Guláš s liškama

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Guláš s liškama
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.

  • Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Hluboký nádech a výdech používáme běžně k rychlému zklidnění, když nás najednou popadne vztek. Už tady se skrývá náznak toho, jak důležité je správně dýchat a na co všechno může mít dýchání vliv.




přidat nový recept