Guláš dvou chutí

1 h 15 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 61637x
Vyzkoušejte spojení dvou chutí - vepřového masa a jater z králíka. Guláš z nich je vynikající.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejprve orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a promícháme. Přikryjeme poklicí a pečeme do změknutí masa.

Pak přidáme nakrájená králičí játra a ledvinky, promícháme a přikryjeme poklicí. Necháme dusit, podle potřeby podlijeme vodou.

Osolíme, opepříme, vsypeme gulášové koření a mírně podlijeme vodou. Necháme vodu vydusit a vše zaprášíme hladkou moukou. Pak opatrně za stálého míchání doléváme mléko. Omáčku provaříme.

Nakonec přidáme na jemné nudličky nakrájenou (předem očištěnou) mrkev (nebo strouhanou na W-krouhači), sterilovanou červenou papriku a dobře zamícháme, krátce povaříme. Nálevem z papriky guláš mírně dochutíme.

Hotový guláš dvou chutí podáváme nejlépe s knedlíkem, ale chutná i s bramborami, rýží nebo těstovinami.

autor receptu:

Guláš dvou chutí

Počet přidaných receptů: 335

Ingredience

Vaše cena 2199 běžně 4349 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,8
slabší recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Guláš dvou chutí

Recept se nachází v 66 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
KDI
VARENIE 8355 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3477 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Guláš dvou chutí

Přidat příspěvek k receptu Guláš dvou chutí
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept