reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný tuňákový steak s vůní bazalky

Nenáročný recept na plátky tuňáka s vůní bazalky.


  • 4,6

    4,5 9
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Každý plátek tuňáka bychom měli rozdělit na 200 g.

Lístečky bazalky umyjeme a osušíme. Česnekové stroužky nakrájíme na půlky. Citron nastrouháme (jen žlutý povrch) a šťávu vymačkáme. Společně vše s olivovým olejem a octem promixujeme.

Umyté a osušené tuňákové plátky posypeme hrubou solí, pepřem a potřeme bazalkovou směsí. Necháme marinovat přikryté na 30 minut v lednici.

Po půl hodince tuňákové steaky ogrilujeme na grilu či grilovací pánvi z obou stran do křupava.

Grilovaný tuňákový steak s vůní bazalky podáváme jako hlavní chod se salátem, který jsme dochutili citronem, olivovým olejem, solí a pepřem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný tuňákový steak s vůní bazalky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.