reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami

Pikantní steaky z tuňáka podávané s česnekovými bramborami. Recept na lehký hlavní chod z grilu.


  • 2,3

    2,3 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejdříve připravíme česnekové brambory: brambory umyjeme, položíme na alobal, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem, přidáme trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalíme a necháme péct na grilu.

Steaky z tuňáka osolíme a opepříme z obou stran a potřeme je olivovým olejem. Vložíme je na rozpálený gril a opékáme maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím si připravíme marinádu: v misce smícháme olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku.

Grilovaného tuňáka vyndáme z grilu, potřeme marinádou a podáváme s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.