reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný losos ve sladké omáčce

Pro milovníky čerstvých ryb. Marinovaný losos v sladké a pálivé omáčce.


  • 3,0

    128×

    3 128
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Losos by měl být krásně růžový, čerstvý a bez kůže! Z citronu vymačkáme šťávu.

Nejprve si připravíme "omáčku". Máslo, olej, cukr, citrónovou šťávu a tabasco (podle chuti) zahříváme, až se vše spojí. Směs nalijeme do pekáče a necháme zchladnout.

Na šťávu vložíme připraveného lososa, několikrát jej obrátíme, aby se do něj omáčka vsákla a necháme asi půl hodiny marinovat.

Pak lososa vyjmeme z marinády a opečeme na pánvi případně na grilu.

Na talíři zdobíme citronem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Grilovaný losos ve sladké omáčce

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Losos má být čerstvý,krásně růžový a bez kůže.Vy jste asi čerstvě uloveného lososa nikdy neviděla a nezpracovávala.A kdyby,víte vůbec co je kůže na čerstvém lososu?Napište mi,prosím,jaký zázračný návod máte v přírodě odkůžit čerstvého lososa.Jsem nesmírně zvědavý.

      05.08.2006 03:47:38

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný losos ve sladké omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.