reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný kebab z mletého masa

Kebabovou směs opékáme na grilu pět minut z každé strany. Podáváme s pečivem, nakrájenou čerstvou zeleninou a oblíbenou grilovací omáčkou.


  • 4,4

    4,4 7

Ingredience



Postup přípravy

V robotu krátce promixujeme toustový chleba, víno a vejce. Necháme deset minut stát a pak přidáme mleté maso, cibuli nakrájenou nadrobno, podrcený stroužek česneku a nasekanou petrželku. Mixujeme, dokud nevznikne stejnorodá směs.

Osolíme a opepřeme ji a navlhčenýma rukama utvoříme 24 válečků, které se napíchají na špejle. Maso potřeme olejem a opékáme na grilu pět minut z každé strany.

Grilovaný kebab z mletého masa podáváme s pečivem, nakrájenou čerstvou zeleninou a omáčkou s křupavou cibulkou a česnekem Otma Gurmán. K tomuto jídlu se také skvěle hodí delikátní Cocktail žampiony Znojmia.

TIP: Maso můžeme také upéct v troubě předehřáté na 200 °C na plechu vyloženém pečicím papírem. Bude hotové asi za 15 - 20 minut.




reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný kebab z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.