reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí

Výborný je na grilu, ale dá se dát i do trouby.


  • 4,6

    4,5 9
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 771 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 001 hodnocení

Jen se po něm zapráší! Třešňový koláč z tvarohového těsta krok za krokem

4. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 815 hodnocení

Videorecept: Grilované smetanové brambory a cuketový salát

4. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Voňavé letní pečení: Křehký koláč s lesním ovocem krok za krokem

3. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 774 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 671 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Postup přípravy

Postup přípravy je pro jeden hermelín. Je potřeba si to upravit podle množství hermelínů. Hermelín vybalíme z krabičky a obalu, ten nevyhazujeme, budeme ho používat dál.

V misce rozmícháme olivový olej s kořením. Na stříbrný obal z hermelínu položíme dva plátky slaniny podélně a dva plátky do kříže, na slaninu dáme 2 slabší kolečka středně velké cibule. Na cibuli dáme hermelín obalený v oleji s kořením. Na hermelín dáme opět kolečko cibule. Přečnívající slaninou překryjeme hermelín. Pro zpevnění obtočíme plátek nebo 2 slaniny dokola hermelínu a vršek s cibulí překryjeme ještě dvěma plátky slaniny.

Bokem si nachystáme dostatečné množství alobalu, do kterého hermelín zabalíme jako bonbon. Hermelín se slaninou grilujeme na rozehřátém grilu.

Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí podáváme s pečivem, nebo s pečenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí

    Celkový počet komentářů: 1

    • Václav
      Václav

      Nepoužívejte původní sýrovou folii, ta není vhodná pro grilování, protože jde o kombinaci hliníku, vosku a papíru. Ideální je klasický alobal. Nezanechává zbytkové pachové a chuťové složky na ugrilovaném hermelínu.

      14.04.2015 11:27:49


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.