reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou

Rychlý letní recept na univerzální chuťovku.


  • 4,5

    4,5 8
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Začneme tím, že v míse rozmícháme 1 deci oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření, popř. větším množstvím, záleží na chuti. Ve vytvořené směsi obalíme hermelín.

Hermelín pak následně zabalíme do alobalu takovým způsobem, aby sklady byly na bocích sýru. Takto zabalený hermelín v alobalu umístíme na již rozpálený gril a grilujeme 5 - 10 minut z každé strany.

Poté sýr opatrně vyndáme z alobalu a servírujeme, třeba s Brusinkovou omáčkou Otma Gurmán. Dáváme jen pozor, abychom neporušili kůrku hermelínu a zevnitř krásně rozteklý sýr nám neutekl ven.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.