reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný hermelín po vodácku

Marinovaný hermelín grilovaný s lžící světlého piva. Recept na výbornou chuťovku s chlebem a zeleninou.


  • 5,0

    5 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V misce smícháme směs koření s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme hermelíny a necháme je chvíli marinovat. Mezitím nakrájíme cibuli na kolečka.

Marinované hermelíny vložíme do alobalu a přidáme z každé strany pár koleček cibule. Z alobalu vytvarujeme mističku. Do mističky z alobalu nalijeme lžíci světlého piva a každý hermelín pečlivě uzavřeme, aby nic nevyteklo.

Marinovaný hermelín grilujeme z každé strany 8 - 10 minut. Nebo připravujeme cca 15 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Grilovaný hermelín po vodácku podáváme s čerstvým chlebem a s čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný hermelín po vodácku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.