reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný hermadur s toasty

Velice jednoduché a super jídlo. Je vynikající k pivu nebo vínu.


  • 3,1

    59×

    3 59
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hermadur rozbalíme mírně nařízneme s obou stran. Bylinky opereme, důkladně ale jemně osušíme a nasekáme.

Nachystáme si alobal a na spodek alobalu dáme půl dávky bylinek.

Hermadur potřeme s obou stran olivovým olejem a grilovacím kořením. Navrch hermaduru dáme zbytek bylinek a pořádně jej zabalíme, aby nám nevytekl. Sýr dáme grilovat. Stačí 3 - 5 minut z jedné strany.

Toasty mírně pomažeme olivovým olejem a grilovacím kořením a dáme také grilovat.

Ugrilovaný sýr podáváme s toasty.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Grilovaný hermadur s toasty

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Hermadur, docela povedena kombinace plísní camembert a romadour.Romadour zralý má specifický "odér" podobný olomouckým syrečkům.Mně nevadí,některým hostům jo.

      15.08.2006 07:18:17

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný hermadur s toasty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.