reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaný filet z tresky s chřestem a pomerančovým bramborem

Recept na grilovaný filet z tresky podávaný s chřestem a pomerančovým bramborem.


  • 3,0

    3 2
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

1012 kJ / 241,7 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 747 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 986 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Postup přípravy

Rybu nejprve očistíme. Zelený a bílý chřest také očistíme a blanšírujeme. Brambory oloupeme a uvaříme.

Chřest orestujeme na másle se špetkou soli a rybu ogrilujeme.

Na závěr z předem uvařených brambory uděláme brambory mačkané. Nakonec přidáme k bramborám pečlivě očištěnou nakrájenou pomerančovou kůru.

Grilovaný filet z tresky podáváme s chřestem a pomerančovým bramborem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaný filet z tresky s chřestem a pomerančovým bramborem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.