reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilování pstruzi v alobalu

Rychlí grilování pstruzi na český způsob.


  • 3,8

    3,7 4
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Postup přípravy

Pstruhy omyjeme a důkladně osušíme. Uděláme do nich několik příčných zářezů. Do zářezů vetřeme sůl, pepř a celé pstruhy pokapeme citronovou šťávou.

V oleji smícháme všechny bylinky a přidáme se worcesterskou omáčku. Olejem důkladně pstruhy potřeme.

Každého pstruha zabalíme do alobalu a grilujeme 12 minut. Ke konci se alobal rozevře a necháme ještě chvíli na grilu.

Grilování pstruzi v alobalu jsou nejlepší s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilování pstruzi v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.