Grilovaná treska

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 67739x
Recept na grilovanou tresku, která se před grilováním naloží do marinády.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Porce filé z tresky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou.

Připravíme si marinádu, do které budeme rybu nakládat. Do misky dáme bílý jogurt, koření a důkladně promícháme. Jednotlivé porce tresky potřeme marinádou a vložíme do plastové mísy. Naloženou rybu necháme zhruba 1/2 hodiny odležet v lednici.

Poté připravené filé narovnáme do pekáče a grilujeme doměkka. Porce během pečení jednou otočíme.

Grilovanou tresku podáváme se zeleninovou oblohou.

autor receptu:

Grilovaná treska

Počet přidaných receptů: 266

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Grilovaná treska

Celkový počet komentářů: 1
  • Super!!! SimuldaSimuša 03.07.2011 11:17:16

    Opravdu mě natchlo , lehký způsob přípravy.Už se mě zbíhají sliny a těším se , až se tím nacpu k prasknutí.:D

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Grilovaná treska
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.

  • Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Hluboký nádech a výdech používáme běžně k rychlému zklidnění, když nás najednou popadne vztek. Už tady se skrývá náznak toho, jak důležité je správně dýchat a na co všechno může mít dýchání vliv.




přidat nový recept