Kukuřičné klasy opečené na grilu a ochucené bylinkovým máslem.
2 stroužky | česnek |
50 g | máslo |
1 hrst | pažitka |
1 lžíce | med |
1 hrst | petrželová nať |
4 ks | kukuřičný klas |
podle chuti | |
---|---|
1 špetka | sůl |
V rendlíku na plotně nebo přímo na grilu rozpustíme máslo s medem, odstavíme, přidáme utřený česnek se solí, pokrájené čerstvé bylinky a necháme hodinu stát. Mezitím opláchneme kukuřičné klasy studenou vodou, osušíme a nakrájíme na menší porce. Potom jednotlivé porce kukuřice zabalíme do alobalu a grilujeme při střední teplotě asi 30 minut. Před podáváním grilovanou kukuřici potřeme máslovou směsí a podle chuti osolíme.
Zdroj: Eklasa.cz
Sandwich s grilovanou cuketou krok za krokem
Léto ještě nekončí, a pokud máte na zahradě přebytky cuket, tak tu máme tip na zdravou vegetariánskou svačinku.
autor Klasa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena