reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovaná krkovice s chutí kari

Vyzkoušejte domácí recept na vepřovou krkovičku s chutí exotiky. Plátky masa připravujeme na grilu, potíráme kořenící směsí a podáváme s křupavou slaninou.


  • 4,7

    15×

    4,7 15
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Silnější plátky vepřové krkovice očistíme a zlehka naklepeme. Bylinky pískavice rozdrtíme, promícháme s kari kořením a olejem. Touto směsí maso potřeme, osolíme, opepříme a necháme v chladu alespoň 2 hodiny odležet.

Na grilovací mřížce nejdříve opečeme plátky slaniny do křupava. Pak na mřížku rozložíme krkovičku a z obou stran, za občasného potírání bylinkovou směsí, ji upečeme doměkka.

Grilovanou krkovici s chutí kari a křupavou slaninou podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou brambory, grilované placky, zeleninové saláty a oblíbené omáčky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovaná krkovice s chutí kari

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.