Recept na grilovaná žebra netradičně z hovězího.
1 ks | badyán |
2 listy | bobkový list |
10 kuliček | celý černý pepř |
1 kg | hovězí žebro |
10 kuliček | celé nové koření |
podle potřeby | |
---|---|
voda | |
podle chuti | |
grilovací koření |
Hovězí žebra, nejlépe masitá, dáme do hrnce s čistou vodou. Přidáme koření, sůl a žebra uvaříme téměř doměkka. Uvařená žebra vyjmeme a necháme vychladnout. Pak hovězí žebra posypeme grilovacím nebo jiným kořením, přelijeme olejem a necháme do druhého dne odpočinout a marinovat. Druhý den žebra vložíme do vyhřáté trouby na 180 °C a grilujeme je dozlatova. Grilovaná hovězí žebra podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem.
Videorecept: Grilovaná kuřecí prsa s balzamikovým octem
Grilované nemusí nutně znamenat nezdravé. Vyzkoušejte jednoduchý, rychlý a zdravý recept na skvělý oběd nebo večeři.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena