reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Grilovací marináda

Jedna z mnoha dobrých a jednoduchých grilovacích marinád na maso. Sůl nepřidáváme, protože maso při marinování pustí šťávu a zůstane pak suché.


  • 3,0

    669×

    3 669
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Následně do ní přidáme bazalku, kmín, kečup, horčici a nakonec pivo. Vše promícháme.

Množství marinády, tudíž i ingrediencí, závisí na množství masa.

Maso naložené v grilovací marinádě necháme odpočinout v ledničce pokud možno několik hodin. Pak můžeme grilovat.

Foto: Vojtěch Leman

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Grilovací marináda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.