reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Griliášové placičky

Výborné vánoční cukroví, které můžeme připravit i pro očekávanou návštěvu.


  • 4,5

    10×

    4,5 10
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 710 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 799 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Postup přípravy

Kandované ovoce nakrájíme. Můžeme použít i slazené sušené ovoce. I to pokrájíme na kostky. Buráky vyloupeme a trochu rozsekáme.

Ovoce s buráky dáme do hrnce, přidáme šlehačku, cukr, mouku a tuk. Za stálého míchání necháme přejít varem. Těsto na griliášové placičky necháme za občasného promíchání vychladnout.

Na pečící papír (nebo slabě vymazaný plech) klademe hromádky a pečeme v mírně nahřáté troubě dorůžova.

Vychladlé griliášové placičky potíráme rozehřátou čokoládou. Potíráme na rovné straně, nejlépe se pracuje se štětečkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Griliášové placičky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.