Rybí filety pangas zapékáme se zakysanou smetanou a strouhaným sýrem. Podáváme s opékaným bramborem a zeleninovým salátem.
50 g | slanina |
1 lžíce | hořčice |
3 lžičky | kapary |
200 ml | zakysaná smetana |
1 ks | okurky kyselé |
50 g | strouhaný tvrdý sýr |
500 g | filety pangase |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
máslo | |
citronová šťáva |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena