reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Gratinované rybí filé

Rybí filé zalité bešamelovou omáčkou s trochou sýra je ještě zapečené v troubě, podáváme s brambory.


  • 2,9

    938×

    2,9 938
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Porce osolíme, opečeme na polovině másla a přeložíme do zapékací formy. V rendlíku zpěníme druhou polovinu másla, zasypeme moukou a připravíme bledou jíšku, zalijeme ji mlékem s rozšlehanými žloutky a za stálého míchání omáčku povaříme. Ochutíme solí, pepřem a muškátem, nakonec vmícháme strouhaný sýr. Touto omáčkou zalijeme filé, dáme do vyhřáté trouby, na talíři zdobíme petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Gratinované rybí filé

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.