Gothaj v černém pivu

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1513x
Recept na vynikající gothaj naložený v černém pivu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

V kastrůlku necháme svařit ocet s cukrem a solí. Přidáme pivo, sójovou omáčku, koriandr a necháme přejít varem.

Salám oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme a nakrájíme na dílky. Jednu chilli papričku podélně rozkrojíme a druhou nakrájíme na plátky.

Do litrové sklenice naskládáme střídavě cibuli, papričku a salám. Zalijeme vychladlým nálevem a necháme alespoň týden uležet.

Gothaj v černém pivu podáváme jako dobrou chuťovku s čerstvým chlebem.

verametz autor receptu:

Gothaj v černém pivu

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Gothaj v černém pivu

Přidat příspěvek k receptu Gothaj v černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept