Gothaj v černém pivu

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1411x
Recept na vynikající gothaj naložený v černém pivu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

V kastrůlku necháme svařit ocet s cukrem a solí. Přidáme pivo, sójovou omáčku, koriandr a necháme přejít varem.

Salám oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme a nakrájíme na dílky. Jednu chilli papričku podélně rozkrojíme a druhou nakrájíme na plátky.

Do litrové sklenice naskládáme střídavě cibuli, papričku a salám. Zalijeme vychladlým nálevem a necháme alespoň týden uležet.

Gothaj v černém pivu podáváme jako dobrou chuťovku s čerstvým chlebem.

autor receptu:

Gothaj v černém pivu

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Gothaj v černém pivu

Recept se nachází v 53 kuchařkách
verametz
kucharka vera 120 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3477 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Gothaj v černém pivu

Přidat příspěvek k receptu Gothaj v černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept