Gnocchi

35 min | příloha | 4 porce | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 165993x
Bramborové nočky, které lze upravovat na sto způsobů. S omáčkami nebo jako příloha vám obmění kuchyni.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, prolisujeme a necháme vychladnout. Přidáme žloutky, sýr a prohněteme, aby se hmota pořádně spojila. Směs ochutíme solí, pepřem a trochou muškátového oříšku.

Pomocí dvou lžiček tvarujeme malé nočky a vkládáme je do vroucí osolené vody. Lžičky si namáčíme také, aby se na ně nelepila směs. Gnocchi vaříme je asi 5 minut, hotové by měly vyplavat na povrch.

Děrovanou naběračkou gnocchi vyjmeme a vkládáme je do nahřáté mísy. Polijeme je troškou rozpuštěného másla. Takto uvařené gnocchi se připravují na různé způsoby.

autor receptu:

Gnocchi

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Gnocchi

Recept se nachází v 141 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4150 receptů
majdasi
majka-kuchařka 648 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Gnocchi

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Gnocchi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept