Gnocchi

35 min | příloha | 4 porce | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 166059x
Bramborové nočky, které lze upravovat na sto způsobů. S omáčkami nebo jako příloha vám obmění kuchyni.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, prolisujeme a necháme vychladnout. Přidáme žloutky, sýr a prohněteme, aby se hmota pořádně spojila. Směs ochutíme solí, pepřem a trochou muškátového oříšku.

Pomocí dvou lžiček tvarujeme malé nočky a vkládáme je do vroucí osolené vody. Lžičky si namáčíme také, aby se na ně nelepila směs. Gnocchi vaříme je asi 5 minut, hotové by měly vyplavat na povrch.

Děrovanou naběračkou gnocchi vyjmeme a vkládáme je do nahřáté mísy. Polijeme je troškou rozpuštěného másla. Takto uvařené gnocchi se připravují na různé způsoby.

autor receptu:

Gnocchi

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Gnocchi

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Gnocchi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept