reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Gnocchi s pikantním králičím masem, slaninou a žampiony

Nenáročný, ale přitom moc dobrý hlavní chod připravený z králíka, žampionů a voňavé slaniny.


  • 4,0

    4 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 771 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 003 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 817 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!

5. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 775 hodnocení

Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu

5. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Jen se po něm zapráší! Třešňový koláč z tvarohového těsta krok za krokem

4. 7. 2020

Postup přípravy

Naporcované králičí maso důkladně omyjeme a osušíme. V hluboké pánvi na másle zpěníme česnek v košilce, který po chvilce odendáme. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, šalvěj, pikantní papričku a rozmarýn. Promícháme, vložíme králičí kousky, osolíme, opepříme a podlijeme brandy. Alkohol necháme vypařit.

Kuřecí směs bez bylinek přendáme na pekáček, zalijeme naběračkou vývaru a dopékáme v troubě na 220 °C asi 30 - 40 minut s občasným podléváním, aby se maso nevysušilo. Do pánve, kde jsme restovali králíka, vložíme očištěné nakrájené žampiony a vaříme do změknutí s občasným podléváním, podle chuti osolíme a opepříme. Hotové žampiony přidáme ke králíkovi.

Gnocchi uvaříme podle návodu, scedíme, přidáme je ke králičím kouskům a promícháme.

Gnocchi s pikantním králičím masem, slaninou a žampiony podáváme jako vydatný hlavní chod. Podle chuti můžeme posypat gnocchi parmazánem a místo žampionů můžeme použít lišky nebo hříbky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Gnocchi s pikantním králičím masem, slaninou a žampiony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.