reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Gnocchi s fazolkami

Pokud chcete připravit něco dobrého, ale nechcete strávit celé dopoledne v kuchyni, určitě uvítáte recept na gnocchi, které chutnají báječně a připravíte je za pár minut.


  • 4,2

    28×

    4,1 28
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Postup přípravy

Konečky fazolových lusků odkrojíme. Lusky můžeme překrojit, pokud nejsou příliš dlouhé, lze je ponechat celé. Bazalku jemně nasekáme. Lze použít i bazalku sušenou. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Maso rozkrájíme na slabé nudličky.

Na rozpáleném oleji zprudka osmažíme fazolky společně s česnekem. Fazolky by měly být jemně zlatavé a křupavé.

Na jiné pánvi, také zprudka, osmahneme kuřecí nudličky. Posypeme je kari kořením, posolíme, popepříme, přisypeme bazalku. Okořeněné maso promícháme s usmaženými fazolkami. Přidáme kousek másla, počkáme až se rozpustí a přilijeme smetanu. V malém množství mléka rozmícháme dohladka mouku a nalijeme ji do směsi se smetanou. Za stálého míchání přivedeme k varu a jen krátce povaříme, omáčka ze smetany zhoustne.

Podle návodu na obalu uvaříme gnocchi. Jejich příprava trvá jen pár minut.

Uvařené gnocchi scedíme, navrstvíme na ně fazolky s masem a smetanovou omáčkou. Gnocchi s fazolkami ozdobíme červenou paprikou nebo rajčetem.

Pozn: Recept je určen pro dvě vydatné porce.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Gnocchi s fazolkami

    Celkový počet komentářů: 1

    • Jirka
      Jirka

      Výborné a rychlé

      Skvělé jídlo, moc děkuji za recept.

      21.02.2020 17:45:48


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Gnocchi s fazolkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.