reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Garnely se smetanou

Snadný recept na rychlou přípravu garnel (krevet).


  • 4,0

    4 4
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Předvařené mražené garnely vložíme do smetany s prolisovaným česnekem, špetkou soli a necháme povařit 10 minut. Čerstvé garnely se vaří déle.

Použijeme 1 balení smetany, pokud chceme více omáčky, přilijeme více smetany. Česnek přidáme podle chuti.

Garnely se smetanou podáváme s bagetou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Garnely se smetanou

    Celkový počet komentářů: 2

    • lenkazingor
      lenkazingor

      zapoměla jsem máslo se tam do toho dává

      03.01.2016 15:10:33

    • Lilian Keilwerth
      Lilian Keilwerth

      Recept dobrý,

      ale předvařené garnely stačí jen prohřát. A syrové se vaří jen do doby, dokud nezčervenají. Jinak je uvaříte "do mrtva". Jsou pak jako hužva a ztrácejí na chuti.

      01.01.2016 06:13:55

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Garnely se smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.