Garnely s bylinkami

15 min | hlavní chod | 2 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 13832x
Plody moře připravené velmi jednoduše, a to pouze s bylinkami.
Komentáře receptu 3


Postup přípravy receptu

Garnely očistíme nebo použijeme mražené. Česnek oloupeme a prolisujeme. Tymián odrhneme z větviček nebo použijeme sušený, čerstvý je ale lepší. Petrželku najemno nasekáme.

Na pánvi rozehřejeme olej a česnek na něm krátce osmahneme. Přidáme garnely, zasypeme tymiánem a za občasného obracení restujeme asi 5 minut. Dáváme pozor, aby se nám česnek nepřipálil, můžeme jej po osmahnutí i vyndat a přidat ke garnelám jen na prohřátí. Jen lehce osolíme, garnely jsou dost slané samy o sobě.

Garnely s bylinkami rozložíme na talířky, posypeme petrželkou a ihned podáváme.

Michy autor receptu:

Garnely s bylinkami

Počet přidaných receptů: 3473

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
11 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Garnely s bylinkami

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Garnely s bylinkami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept