reklama
hledat uživatel
       

Garnáti na jehle

A teď něco pro gurmány! Grilovaní garnáti s šalotkami, kořením a paprikou. Recept na gril.


  • 3,0

    577×

    2,9 577
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 602 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 857 hodnocení

Videorecept: Připravte si výborné tatrankové cukroví podle vítězky soutěže Cukrář roku!

14. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 695 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Postup přípravy

Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky oloupeme a rozčtvrtíme. Rajčata omyjeme. Připravíme si veškeré bylinky a koření.

Na jehlu napichujeme vždycky 4 loupané garnáty střídavě s šalotkou a kousky paprik, na konec dáme po jednom rajčátku. Uložíme na alobal, potřeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme snítku koření, zbylé šalotky a zabalíme.

Garnáty na jehle grilujeme 15 minut a obracíme. Na závěr můžeme jehly z alobalu vyjmout a grilovat chvíli jen na mřížce až dozlatova.

Garnáti na jehle nejlépe chutnají samostatně, případně s kouskem pečiva.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Garnáti na jehle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.