reklama
hledat uživatel
       

Garnáti na jehle

A teď něco pro gurmány! Grilovaní garnáti s šalotkami, kořením a paprikou. Recept na gril.


  • 3,0

    577×

    2,9 577
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky oloupeme a rozčtvrtíme. Rajčata omyjeme. Připravíme si veškeré bylinky a koření.

Na jehlu napichujeme vždycky 4 loupané garnáty střídavě s šalotkou a kousky paprik, na konec dáme po jednom rajčátku. Uložíme na alobal, potřeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme snítku koření, zbylé šalotky a zabalíme.

Garnáty na jehle grilujeme 15 minut a obracíme. Na závěr můžeme jehly z alobalu vyjmout a grilovat chvíli jen na mřížce až dozlatova.

Garnáti na jehle nejlépe chutnají samostatně, případně s kouskem pečiva.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Garnáti na jehle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.